Kom bij Caracter Company werken!

There are no translations available.

De kernwaarden van Caracter Company zijn samenwerking en ondernemerschap. Caracter werkt met passie, zoekt naar de best mogelijke oplossing, garandeert integriteit en zorgt in alles wat ze doet voor persoonlijke aandacht en het beste resultaat. Kennisdeling staat zowel extern als intern hoog in het vaandel. We werken met een fantastisch team en ontwikkelen en delen veel kennis met elkaar.Ter versterking van ons team zijn wij op zoek naar nieuwe collega’s.

Vacature Marketing Resultant

We kijken uit naar een zelfstandige, ondernemende, resultaatgerichte en inspirerende collega die de tanden zet in de ontwikkeling van de commerciële organisatie vanuit marketing expertise. Caracter is een open, energieke en gedreven organisatie waar ruimte wordt gegeven aan collega's die kansen creëren en pakken.

Vacature Caracter Company Professional

Professionals met expertise in het vakgebied trade marketing, shopper marketing en category management. Wil jij in korte tijd veel ervaring opdoen in diverse branches bij A-merk of PL fabrikanten, maar ook bij retailers? Caracter Company biedt jou een vaste en kennisintensieve baan (80-100%), met dynamiek en uitdaging.